Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 11. 2020. 13:04   >>  13:12

PAVIĆEVIĆ

"Unikaha motivisana ulazi u meč"

Preostale četiri utakmice u Evrokupu su meč lopte, rekao je trener košarkaškog kluba Mornar Mihailo Pavićević.

Košarkaši Mornara igraće sjutra u Malagi sa Unikahom utakmicu sedmog kola B grupe Eurokupa.

Barski tim prvi međusobni duel dobio je 90:80, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je polovičan učinak, po tri trijumfa i poraza.

"Mi smo im jedna vrsta dužnika. Nanijeli smo im prvi poraz od jedne crnogorske ekipe. Sigurno će ući motivisani u taj meč", kazao Pavićević.

Mornar je sva tri trijumfa ostvario u svojoj dvorani, u kojoj je, osim Unikahe, dobio i Budućnost Voli i Brešu.

"Svaka utakmica je meč lopta. Ne samo za nas nego za svakoga. Svih šest ekipa imaju šanse, neko veće neko manje. I mi u svaki meč ulazimo da iskoristimo šansu, ako nam se ukaže. Ako jednom dobijete nekoga onda ne bi trebalo da bude i drugi put iznenađenje. Znamo da će biti izuzetno teško, idemo da damo sve od sebe. Preostale četiri utakmice u Evrokupu je svaka meč lopta", ocijenio je Pavićević.

Unikaha je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisala četiri pobjede, a osim od Mornara izgubila je i u Parizu od Bulonj Metropolitana.

"Malaga igra u jakom ritmu 40 minuta, pogotovo na domaćem terenu. Ako počnemo s njima da trčimo i da se nadigravamo u toj tranzicionoj igri, onda nam se ne piše dobro. Moramo biti vrlo mudri, pametni, da probamo da ih usporimo, da im ne damo lake poene iz tranzicije gdje su oni zaista izuzetno jaki i sa pametnim napadom pokušamo da iskontrolišemo tu tranzicionu igru", zaključio je Pavićević.

Unikaha i Mornar odigrali su do sada tri meča, od koji su dva pripala španskom timu.

Unikaha je 2018. godine slavila u oba duela u grupi – 96:85 u Baru, a pred svojim navijačima 111:76.

Utakmica u dvorani Martin Karpenja počeće u 19 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније