Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

08. 11. 2020. 18:44   >>  18:44

KRAJEM FEBRUARA

"Plavi" na juniorskom turniru u Beogradu

Budućnost Voli učestvovaće na Adidas Next Generation turniru za juniore, koji će biti održan u Beogradu od 21. do 23. februara 2021. godine, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Da bi se kvalifikovali za Finalni turnir u Kelnu krajem maja, ekipe će se takmičiti na Kvalifikacionim turnirima u Valensiji, Minhenu i Beogradu.

Najbolje tri ekipe sa kvalifikacionih turnira i pet timova koje će dobiti "vajld-kard" činiće finalnih 8 za turnir u Kelnu.

Na kvalifikacionom turniru u Beogradum osim Budućnost Volija, učestvovaće još Partizan, Crvena zvezda, Mega SoccerBet, Cedevita Olimpija, Lokomotiva Kuban, Makabi iz Tel Aviva i Kluž Napoka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније