Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

29. 10. 2020. 16:28   >>  16:28

NBA

Igrači odbili predlog za početak sezone 22. decembra

Izvršna direktorka Udruženja NBA igrača (NBPA) Mišel Roberts rekla je danas da su u ovom trenutku igrači većinom protiv predloga lige od 72 utakmice u sezoni koja bi trebalo da počne 22. decembra.

"Većinski odgovor koji sam dobila od igrača na ovaj predlog je bio negativan", navela je Roberts.

Uz rok do petka da vlasnici ili igrači odluče da odbiju kolektivni ugovor NBA lige, Roberts je za Atletik rekla da se predlog detaljno razmatra. Ona je istakla da ove nedjelje neće biti donijeta odluka igrača.

"Zatražili smo i dobijamo podatke uključenih strana i radićemo na kontrapredlogu što je prije moguće. Nema razloga da vjerujem da će odluka biti donijeta prije petka. Ne mogu i neću gledati petak kao krajnji datum", rekla je Roberts, prenio je Skaj.

Ona je navela lična žrtvovanja igrača tokom sezone pogođene pandemijom, zbog koje su, po nastavku sezone, 22 ekipe igrale po skraćenom formatu u Orlandu.

Roberts je rekla da igrači i vlasnici nijesu daleko podijeljeni po pitanjima ograničenja plata i poreskim pitanjima, a govorila je i o želji igrača da nastave uz oprez i rekla da zaslužuju vrijeme kako bi mogli na vrijeme da planiraju početak sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније