Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 10. 2020. 22:07 >> 22:08

PAVIĆEVIĆ PRESREĆAN

Pobjeda za predsjednika, ekonoma i igrače koji se bore sa koronom

Trener Mornara Mihailo Pavićević pobjedu nad Budućnost Volijem posvetio je njegovom bratu Đorđiju i svim drugima koji se bore sa koronavirusom.

"Nevjerovatna pobjeda, čestitke igračima. Ovo je pobjeda u pravom trenutku, za našeg predsjednika koji u bolnici, za ekonoma koji u bolnici, za igrače koji se kod kuće bore sa kovidom. Vjerujem da će im dati više snage da se bore sa tim", rekao je Pavićević.

Barani su upisali treći trijumf u Eurokupu i zadržali šanse za plasman u Top 16 fazu.

"Pobijedili smo veoma dobar tim, jedan od najboljih u grupi i Eurokupu. Malo smo otvorili vrata druge faze, ima još dosta utakmica, ali smo "unutra“. Unikaha i Budućnost će vjerovatno biti dva prvoplasirana tima, ostala četiri će se boriti do samog kraja. Više sam nego srećan zbog momaka, odigrali su odličnu utakmicu, svi su odigrali sa srcem i zaslužili ovu pobjedu", kazao je trener Barana.

Prvi put u istoriji Budućnost i Mornar odigrali su evropski derbi, zbog čega je Pavićević posebno bio ponosan.

"Ostaće zapisano da je ovo bio prvi derbi Mornara i Budućnosti u Evropi. Drago mi je da smo bili učesnici ovoga, za malu zemlju kao što smo mi činjenica da se dvije ekipe susreću u Eurokupu je nevjerovatna", rekao je Pavićević.

Trener Barana je opisao koliko je sve u klubu uzdrmala situacija sa koronavirusom.

"Ušli smo u psihozu, na svaka dva dana radili testove, čekali rezultate. To uopšte nije prijatno, a onda je svakom testiranju neko ispadao, da li stručni štab ili igrački kadar. Ne znaš šta da radiš, kako da radiš, vjerujem da nas je ova utakmica vratila. Nadam se da ćemo imati sreće da nas kovid ubuduće zaobiđe, da ćemo moći da se vratimo normalnom treningu", zaključio je Pavićević..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније