Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92 ]

27. 10. 2020. 16:02 >> 16:01

ZBOG PANDEMIJE

Odgođene još tri utakmice Evrokupa

Uprava Evrolige odgodila je tri utakmice petog kola Evrokupa zbog problema sa sastavima ekipa nastalih usljed pandemije koronavirusa.

Kako se navodi na sajtu Evrokupa, odgođena je utakmica Nanter - Bursaspor, koja je večeras trebalo da se igra u Francuskoj.

Nanter je tražio odlaganje, jer nije mogao da obezbijedi minimalnih osam igrača za utakmicu.

Utakmica Cedeveta Olimpije i Patrasa, koja je trebalo da se igra u srijedu, odgođena je, jer grčki klub ne može da obezbijedi osmoricu igrača, poslije uvedenog karantina.

Takođe, u srijedu se neće igrati ni meč Gran Kanarije i Trenta, pošto italijanski klub ne može da obezbijedi osmoricu igrača.

Prema Evroliginim posebnim pravilima u vezi sa koronavirusom, svaka utakmica može da se odgodi do tri puta, ako postoje raspoloživi termini za odigravanje.

Evroliga je saopštila da će raditi sa klubovima prilikom pronalaženja novih termina, a da će datumi biti naknadno objavljeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније