Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 10. 2020. 21:52   >>  21:57

MIJOVIĆ

Velika pobjeda, blizu smo cilja

Trener košarkaša Budućnost Volija Petar Mijović rekao je da je njegov tim blizu ostvarenja cilja, plasmana u Top 16 fazu Eurokupa. "Plavi" su večeras srušili Ulm na svom terenu i upisali treći trijumf.

"Velika pobjeda za nas. Nastavljamo da se borimo za glavni cilj, da budemo u Top 16. Blizu smo, ali nije završeno. Kobs je na preksinoćnjem treningu pao, ali nije djelovalo da je problem sa stopalom nešto strašno. Osjeća bol, nadamo se da će do petka ili subote nestati, kako bi protiv FMP-a mogao da odigra neke minute", kazao je Mijović.

On je potom pohvalio igre Nikole Ivanovića.

"Ivanović igra na visokom nivou, na njemu i Kobsu je najviše napadačke odgovornosti. Kad je jedan od njih u autu, rivali mogu da nas zaustave, što je Ulm odlično radio od sredine 2. četvrtine. Nikola je večeras sjajan, od njega i Džastina to i očekujemo", kazao je Mijović.

Rašad Von je odigrao još jedan loš meč, praktično je na izlaznim vratima.

"Naš je igrač. Ne raspolažemo sa velikom širinom, tako da je i večeras dobio prostor. Na poziciji beka Petar Popović je, koji je jako korektno odradio posljednje dvije utakmice, a tu je i mali Fedor Žugić, koji dobija ozbiljne minute. Guramo sa tim što imamo", kazao je trener "plavih".

Luka Mitrović će biti veliko pojačanje, ocijenio je Mijović.

"Jako je važno što je potpisao. Imali smo izuzetan problem na posljednja dva-tri treninga, radili smo sa svega devet igrača. Luka je bio moj izbor iz više razloga - iskusan je, a u dobrim godinama, zna šta su ABA liga, Evrokup, čak i Evroliga. Iza Danila Nikolića na poziciji četvorke može jako mnogo, nadam se da će nam se vrlo brzo priključiti. Bio je u trenažnom procesu sa Hapoelom do juče, sada čekamo transfer za Podgoricu, a znate da je sve usporeno zbog manjeg broja letova", zaključio je Mijović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније