Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 10. 2020. 20:58   >>  21:03

ULM PAO U "MORAČI"

Treća pobjeda Budućnosti, korak bliže Top 16 fazi

Budućnost je nakon dramatične završnice savladala Ulm u "Morači" 73:68 i upisala treći trijumf, u četiri kola, u grupi B Evrokupa.

Budućnost je serijom 9:0 u uvodnoj dionici stigla do plus deset 19:9, na kraju tog dijela bilo je 23:11, ali je Ulm reagovao nakon toga.

Serijom 13:0 gosti su uhvatili priključak 29:28, a na odmor se otišlo sa prednošću Budućnosti 37:33.

"Plavi" su na startu nastavka vezali osam koševa i stigli do plus 12 , ali je Ulm odbijao da se preda, pa je u nekoliko navrata prilazio na pet poena zaostatka.

Na krilima Gintera, njemački je zaprijetio u posljednjoj dionici, prišao na minus tri 61:58, a nedugo zatim i na minus jedan 66:65.

Trej Landers je u sljedećem napadu promašio izjednačenje, što je kaznio Šehović trojkom za 70:65, dva minuta prije kraja.

Otpor gostiju definitivno je slomio Nikola Ivanović, trojkom na 10,8 sekundi do kraja za 73:66.

On je ujedno bio i najefikasniji kod Budućnosti sa 21 poenom, Šehović je dodao 13, a Vili Rid 10 poena.

Na drugoj strani istakli su se Osetkovski sa 18 i Ginter sa 13.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније