Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: O.Z.

16. 10. 2020. 06:35   >>  08:05 1

DEMANTOVAO GLASINE

Vučević: Ne razmišljam o odlasku iz Orlanda

Crnogorski koparkaški as Nikola Vučević demantovao je navode o njegovom trejdu u Golden Stejt.

Mediji su objavili da je Golden Stejt odlučan u namjeri da se ponovo uključi u borbu za tron, a uz povratak Stefona Karija i Kleja Tompsona, čelnici kluba žele da još pojačaju roster, te da je Nikola Vučević prvi pik koji će pokušati da uhvate "Ratnici".

Vučević je u emisiji "Basket magazin" na Televiziji Crne Gore poručio da ostaje u Orlandu te da nema namjeru da mijenja klub.

Crnogorski centar podsjetio je da je lani sa timom iz Floride potpisao četvorogodišnji ugovor.

"Meni je ovdje dobro i mislim da možemo da napravimo još bolje rezultate. Naravno, ima još dosta posla i stvari koje možemo da poboljšamo, ali za sad sam ovdje zadovoljan i ne razmišljam o odlasku i promjeni sredine", kazao je Vučević.

Vučević je izrastao u jednog od najboljih centara NBA lige. Bio je učesnik Ol star spektakla, dva puta je uspio da odvede Orlando do plej-ofa.

Naš reprezentatvac je prošle sezone imao dobru statistiku. Prosječno je bilježio 19.6 poena, 10.9 skokova i 3.6 asistencija, a odličane partije je pružao na pet plej-of mečeva sa Milvokijem - 28 poena, 11 skokova i četiri asistencije po meču.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније