Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

12. 10. 2020. 16:40 >> 16:40

SPREMNI ZA EVROKUP

Cedevita Olimpija izašla iz karantina

Košarkaši Cedevite Olimpije igraće meč trećeg kola Evrokupa protiv Gran Kanarije, pošto je cijeli tim izašao iz karantina, potvrdio je danas slovenački klub.

Tim je prethodnih nedjelju dana proveo u karantinu, po odluci zdravstvenih vlasti Slovenije, pošto je jedan igrač bio pozitivan na koronavirus.

Cedevita Olimpija je zbog karantina izgubila meč protiv Burse službenim rezultatom 20:0, pa je i utakmica protiv Gran Kanarije bila je pod znakom pitanja. Ipak, tim je danas izašao iz karantina i sjutra će dočekati špansku ekipu.

"Cijeli tim je prošle nedjelje prošao tri testa na koronavirus. Svaki put su rezultati bili negativni. Tim je trenutno u optimalnom zdravstvenom stanju, nema zaraženih igrača, osim košarkaša koji je od prošle nedjelje u samoizolaciji i koji je bio pozitivan", rekao je direktor kluba Davor Užbinec.

On je naveo da je klub poštovao preporuke Nacionalnog instituta za javno zdravlje, ali je i istakao da zbog tih mjera tim nije imao priliku da se na parketu bori za pobjedu protiv Burse.

"Sa sportske tačke gledišta, ovo je neprihvatljivo", rekao je Užbinec.

Sportski direktor Cedevita Olimpije Sani Bečirović rekao je da to što su igrači nedjelju dana bili van terena povećava rizik od povreda, ali je i dodao da vjeruje da će ekipa učiniti sve da upiše pobjedu u Stožicama.

Sa tim se složio i trener Jurica Golemac.

"Pred nama je veoma težak posao, posebno zbog situacije u kojoj smo bili posljednjih nedjelju dana. Daćemo sve od sebe da dođemo do prve pobjede u Evrokupu", rekao je Golemac.

Utakmica Cedevita Olimpija - Gran Kanarija igra se sjutra od 18.30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније