Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 10. 2020. 23:16 >> 23:17
1

"PLAVI" VEĆ MISLE NA UNIKAHU

Mijović: Ovaj tim ima izuzetan karakter

Trener Budućnosti Petar Mijović rekao je da je njegova ekipa večeras bila daleko od idealnog zdanja, ali da je pokazala da ima izuzetan karakter.

"Nismo imali previše vremena za pripremu utakmice, a znali smo da igramo protiv ekipe koja je tri četvrtine u Badaloni odigrala sjajno, a protiv Venecije u 2. poluvremenu pokazalo sav svoj potencijal i kvalitet. Znali smo da moramo da budemo skoro pa perfektni da dobijemo utakmicu. To nismo bili, ovo je bilo daleko od našeg najboljeg izdanja, bilo je momenata kada imali kontrolu, ali i nevjerovatnu blokadu u seriji 16:0" kazao je je Mijović.

On je rekao da je ponosan na ekipu, ali da nema vremena za euforiju, već da se mora misliti na Unikahu.

"Ovaj tim pokazuje da, sem talenta i kvaliteta, ima i izuzetan karakter. Ponosan sam što smo veliki Partizan pobijedili na njegovom terenu i nastavljamo. Sigurno da bilo kakvo samozadovoljstvo i produženi eho uživanja neće biti dobar za nas, pa se već od ponedjeljka spremamo za Unikahu", rekao je strateg "plavih".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније