Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 09. 2020. 13:20 >> 13:20

DIREKTORIJUM TAKMIČENJA ODLUČIO

Erste liga počinje 17. oktobra

Prva crnogorska košarkaška Erste liga počeće 17. oktobra, odlučio je Direktorijum takmičenja.

U elitnom rangu igraće 12 klubova, jer nijedna ekipa nije ispala iz takmičenja.

Podgorica je novi prvoligaš, a 12. tim biće najvjerovatnije Pljevlja, drugoplasirana ekipa iz minule sezone u Prvoj B ligi. Ostalo je da to potvrdi Upravni odbor KSCG-a.

Regularni dio sezone završice se 25. aprila, nakon čega će uslijediti doigravanje u kom će priključiti naša dva najbolja kluba - Budućnost Voli i Mornar.

Tri kluba će na kraju sezone ispasti, a jedan će ući u Erste ligu.

Tokom trajanja prvenstva biće obavezno poštovati sve mjere koje je propisalo Nacionalno koordinaciono tijelo za sprječavanje širenja zaraznih bolesti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније