Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

28. 09. 2020. 17:33 >> 17:32

EVROLIGA

Jedanaest klubova sezonu počinje pred praznim tribinama

Na početku nove sezone u košarkaškoj Evroligi 11 od 18 klubova će mečeve na domaćem terenu igrati pred praznim tribinama zbog pandemije korona virusa, saopšteno je danas.

Kako se navodi u saopštenju Evrolige, ograničenja zavise od nacionalnih ili lokalnih smjernica koje svi klubovi poštuju.

Novu sezonu, koja počinje u četvrtak, bez navijača na tribinama dočekaće tri od četiri kluba u Španiji (Barselona, Real Madrid i Baskonija) oba tima u Njemačkoj (Alba i Bajern Minhen), timovi iz Grčke (Olimpijakos i Panatinaikos), kao i turski klubovi (Efes i Fenerbahče). Pred praznim tribinama igraće i Crvena zvezda i Makabi iz Tel Aviva.

Preostalih sedam klubova (Milano, CSKA Moskva, Himki, Valensija, Žalgiris, Asvel i Zenit) otvoriće svoje dvorane, ali uz drugačije nivoe ograničenja, pa se na tribinama očekuje od 400 do 7.500 gledalaca.

Kada je riječ o Evrokupu, osam timova će igrati bez prisustva gledalaca, dok bi preostalih 16 trebalo da imaju podršku od 400 do 3.500 navijača, u zavisnosti od z

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније