Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

26. 09. 2020. 16:48   >>  16:47

ZVANIČNO

ABA liga počinje 2. oktobra

Skupština ABA lige potvrdila je danas da će nova sezona u regionalnoj košarkaškoj ligi početi narednog vikenda, po unapred utvrđenom rasporedu.

U saopštenju nakon završenog zasijedanja Skuptšine, koje je počelo juče, navodi se da su usvojeni svi potrebni dokumenti i imenovana lica na sve potrebne funkcije kako bi se omogućio nesmetan početak sezone 2020/21.

"Skupština ABA lige je svu svoju energiju usredsredila na organizaciju sezone 2020/21. koja će, obzirom na specifičnu situaciju u vezi sa pandemijom koronavirusa, donijeti ogromne izazove", navodi se u saopštenju.

Prisutni članovi su, kako se dodaje, još jednom izrazili ogromno zadovoljstvo što će se nakon duge i neočekivane pauze utakmice ABA lige vratiti na teren i što su u "izuzetno konstruktivnoj atmosferi preduzeti svi neophodni koraci za početak sezone".

Nova sezona ABA lige počeće 2. oktobra.

U prvom kolu sastaće se Partizan - Borac, Budućnost - Split, FMP - Primorska, Cedevita Olimpija - Krka, Igokea - Mega, Zadar - Mornar i Cibona - Crvena zvezda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније