Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

21. 09. 2020. 08:25   >>  08:27 2

NBA LIGA

Dejvis uz zvuk sirene za pobjedu

Košarkaši Los Anđeles lejkersa poveli su protiv Denvera sa 2:0 u finalu Zapadne konferencije NBA lige, pošto su prošle noći pobijedili sa 105:103.

Lejkersi su vodili tokom gotovo cijelog meča, imali su i 16 poena prednosti, ali su Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem u finišu meča stigli do vođstva. Sa 11 vezanih poena Jokića, Denver je na 20 sekundi prije kraja meča imao 103:102.

Aleks Karuzo je nakon toga promašio za tri, Džamal Marej je blokirao šut Denija Grina na 2,1 sekundu prije kraja, prije nego što je Entoni Dejvis pogodio odlučujuću trojku uz zvuk sirene i Lejkersima donio vođstvo od 2:0 u seriji.

Dejvis je meč završio sa 31 poenom od čega je 22 postigao u drugom poluvremenu, dok je Lebron Džejms za pobjednike ubacio 26 poena uz 11 skokova.

Na drugoj strani, Jokić je meč završio sa 30 poena, devet asistencija, šest skokova i četiri ukradene lopte. Najbolje ga je pratio Džamal Marej koji je ubacio 25 poena, a dvocifren je bio i Majkl Porter sa 15 poena.

Treća utakmica igra se u noći između utorka i srijede.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније