Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

18. 09. 2020. 22:00   >>  22:08

KOŠARKAŠ MILVOKIJA

Adetokumbo MVP NBA lige

Košarkaš Milvokija, Janis Adetokumbo proglašen je za najkorisnijeg igrača regularne dijela sezone NBA lige, objavljeno je na zvaničnom sajtu tog takmičenja.

 

Odlukom glasova predstavnika medija on je drugu godinu zaredom ponio prestižnu titulu.

Trijumfovao je ispred Lebrona Džejmsa i Luke Dončića.

Adetokumbo je 2013. godine izabran kao 15. pik na NBA draftu, a svoj tim, Milvoki u protekle dvije sezone podigao je u sam vrh lige.

Adetokumbo je ove sezone dobio i priznanje za najboljeg defanzivca lige i pridružio se Hakimu Olajdžuvonu i Maklu Džordanu, koji su spojili ta dva priznanja u istoj sezoni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније