Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 10. 2013. 20:32   >>  20:32

BALKANSKA LIGA

Galil prejak za Teodo

U drugom kolu Balkanske lige, košarkaši Teoda su pred oko 730 gledalaca u dvorani ''Župa'' izgubili od Galil Gilboe rezultatom 76:95.

Izraelci su od samog starta meča stavili do znanja da će biti prevelik zalogaj za ekipu iz Tivta. Prvu četvrtinu su riješili u svoju korist sa 14 poena prednosti, a u drugoj dionici je ta prednost rasla dok nije dostigla 24 poena na poluvremenu (31:55). U prvih 20 minuta Vučurović je u ekipi Teoda bio jedini raspoložen za igru sa 11 poena, dok je u gostujućoj ekipi Simon ubacio 12 koševa.

Dominacija Galila nastavljena je i u trećem periodu igre, raspoloženi hrvatski internacionalac Drago Pašalić i Amerikanac Džekson rešetali su mrežicu ekipe koju sa klupe predvodi Boban Savović, pa je pred posljednji period igre na semaforu stajao rezultat 47:80.

Teodo je do kraja meča uspio da ublaži poraz-76:95. Galil Gilboa je u večerašnjem meču pokazao da je daleko kvalitetniji rival i svakako jedan od pretendenata za naslov prvaka ovog takmičenja.

Četvorica igrača izraelske ekipe imalo je dvocifren košgeterski učinak, a najbolji strijelac meča bio je Simon sa 18 poena. U ekipi Teoda, koja je doživjela prvi poraz u Balkanskoj ligi, više od ostalih pokazali su Kunjić sa 14 i Vučurović sa 13 pogodaka.

(kosarka.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније