Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 09. 2020. 18:32 >> 18:34

ĐORĐE PAVIĆEVIĆ U RUKOVODSTVU

ABA izabrala predsjednika iz redova FMP-a, Partizan ga ne priznaje

ABA liga je formirala predsjedništvo za narednu sezonu - čine ga Đorđe Pavićević (Mornar), Željko Žilavec (Zadar) i Zoran Tošković (FMP).

Tošković je izabran, iako se prethodno Partizan protivio toj odluci.

"Predsjedništvo u ovom obliku ne postoji jer FMP nema vlasnički udio u ligi. Ovakav tekst na sajtu predstavlja veliku sramotu ABA lige! Svaki potez ovog nelegalnog organa nema nikakvu pravnu snagu i Partizan će ih tretirati kao vazduh, a pojedinci bi za ovo mogli da odgovaraju”, navodi se u saopštenju Partizana.

Dogovoren je i vansudski sporazum između ABA lige i Crvene zvezde, a članovi predsjedništva su se jednoglasno složili da je neophodno zakazivanje novog zasijedanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније