Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 08. 2020. 00:59   >>  01:15

PLEJ OF, PRVA RUNDA

Klipersi eliminisali Dalas

Los Anđeles Klipersi pobijedili su oslabljene Dalas Meverikse 111:97, za ukupan skor 4-2 u prvoj rundi plej-of serije NBA lige.

Ispostavilo se, da za teksaški tim iz Dalasa nije bila dovoljna nova vrhunska partija Luke Dončića.

Mladi Slovenac upisao je 38 poena šutirajući 28-15 iz igre. Imao je i po devet skokova i asistencija - ali ne i pravu podršku u timu Meveriksa.

Pobjednički tim je, sa druge strane, imao niz raspoloženih igrača. Krilo Kavaj Lenard postigao je 33 poena uz 14 skokova i sedam asistencija, hrvatski centar Ivica Zubac dodao je 15 poena i 11 skokova. Pol Džordž upisao 15 poena za Kliperse.

Meč su obilježili žestoki dueli, u prvoj četvrtini Markus Moris, igrač Klipersa, dobio je isključujuću ličnu grešku jer je sa leđa udario sa Dončića.

Los Anđeles Kliperse u drugoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije čekaće duel sa pobjednikom plej-of serije Denvera i Jute.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније