Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 10. 2013. 10:37 >> 10:39

CRNOGORCI ODMARALI

Šou Dereka Rouza i Kajrija Irvinga

U noći između ponedjeljka i utorka odigrano je četiri utakmice u okvru NBA predsezone. Ekipe naših reprezentativaca, Nikole Vučevića i Nikole Pekovića, nijesu igrale.

Derek Rouz nastavlja sa odličnim partijama nakon oporavka od povrede. Sinoć je, sa 24 poena, tri skoka i četiri asistencije, predvodio Čikago do pobjede nad ekipom Milvokija 105:84.

Rouz je je bio najefikasniji na parketu, a podsjetio je na njegov prepoznatljivi ulaz pod obruč i laganu realizaciju. Njemu je pomogao Karlos Buzer sa 16 koševa, a efikasni je bio i Luol Deng sa poenom manje. U poraženom timu jedino se istakao Geri Nil sa skomnih 14 poena.



Klivlend je bio bolji od Filadelfije 104:93, a junak pobjede bio je Kajri Irving, koji je u nekoliko navrata imao svom lični šou. Sa 17 poena, 12 asistencija i dva skoka bio je najbolji u svom timu.



Hjuston je u teksaškom dvoboju sa 100:95 savladao Dalas. Pojačanje Roketsa Dvajt Hauard je ubacio 15 poena uz čak 17 asistencija. Najefikasniji bio je Džejms Harden, dok je Hose Kalderon kod gostiju bio najefikasniji s 14 poena.

Toronto je u Kanadi poslije dva produžetka savladao Njujork Nikse. Terens Ros je bio najbolji domaći igrač sa 27 poena, dok je na drugoj strani za 26 minuta samo devet poena ubacio Karmelo Enthoni.


 Rezultati:

Čikago - Milvoki 105:84
Klivlend - Filadelfija 104:93
Hjuston - Dalas 100:95   
Toronto - Njujork 123:120

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније