Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 08. 2020. 13:04   >>  13:12

DONČIĆ

"Jedan od najboljih osjećaja kao igrač"

Ne mogu da objasnim svoje emocije, rekao je Luka Dončić nakon što je trojkom u posljednjoj sekundi donio pobjedu Dalasu protiv Klipersa i izjednačenje u seriji na 2:2.

"Ne samo kada je lopta ušla, nego kada sam vidio kako su svi trčali ka meni. To je bilo nešto posebno, jedan od najboljih osjećaja koje sam imao kao igrač. Nešto posebno", rekao je Dončić.

Dončić je postigao tripl-dabl - 43 poena (18/31) uz 17 skokova i 13 asistencija.

Slovenački košarkaš je u istoj seriji već postao prvi plej-of debitant koji je postigao 40 ili više poena, a sada je postao najmlađi igrač u istoriji NBA koji je imao tripl-dabl od 40 ili više poena.

Podsjetimo, Dončić se povrijedio na prethodnom meču i zbog problema sa skočnim zglobom umalo je propustio četvrti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније