Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 10. 2013. 10:15   >>  10:47

NBA PREDSEZONA

Peković solidan, Vučević odmarao

Protekle noći odigrano je pet susreta u okviru NBA predsezone. Na parketu se našao i crnogorski centar Nikola Peković, koji je postigao 12 poena u pobjedi Minesote. Orlando je slavio, ali Vučević nije bio u sastavu.

Minesota je ubjedljivo slavila protiv Bostona 104:89, a Peković je ubacio 12 poena uz uhvaćenmih lopti. Najbolji u timu Tibervulvsa bio je Lav sa 22 poena, devet skokova i po tri asistencije i ukradene lopte. Odličan partiju pružio je i Kevin Martin koji je postigao 21 poen i upisao pet skokova. Španski plejmejker Riki Rubio stao je na 15 poena, a imao je i sedam asistencija. U Seltiksima istakao se Džerald Valas sa 16 poena, dok je Brendon Bes ubacio 10 uz osam skokova.



I Vučevićev Orlando ostavrio je pobjedu, ali trener Medžika je odlučio da reprezentativac Crne Gore sinoć ne ulazi u igru. Etvan Mur je predvodio svoj tim do pobjede nad Detroitom 87:86, sa 14 poena, 13 je dodao Tobajas Heris, dok je Kajl O'Kvin ubacio 12 uz devet skokova, četiri blokade i dvije asistencije. Podbacio je Kevin Durent, koji je pogodio samo dva od deset šuteva iz igre i meč završio sa pet poena.

Pistonsi su riješili centarsku poziciju, ali je očigledno da ako žele da u narednoj sezoni urade nešto više potreban im je bar upola dobra bekovska linija. Greg Monro je ubacio 19, a Andre Dramond 14 poena, uz još 15 skokova. Pratio ih je Džoš Smit sa 13 poena, osam uhvaćenih lopti te po četiri asistencije i ukradene lopte. Pejton Silva ih je razigravao sa sedam asistencije uz 12 poena, četiri skoka i tri ukradene lopte.

Zanimljiv meč odigrali su Oklahoma i Juta. Redži Nekson pokazuje da može zamijeniti povrijeđenog Rasela Vestbruka. On je ubacio je 18 poena (7/10 iz igre, 3/3 tri) uz šest asistencija. Serž Ibaka je dodao 17 poena, upisao osam skokova i četiri blokade, dok je 14 poena ubacio Tabo Sefološa. Najbolji u Juti bili su Gordon Hejvard sa 18 poena i Enes Kanter sa 15 uz sedam skokova.

Portland je bio bolji od Sakramenta 109:105. Najbolji ruki prošle sezone Demijan Lilard bio je najbolji na parketu, sa 28 poena uz četiri skoka i tri asistencije.

Džerid Bejles postigao je 22 poena u trijumfu Memfisa nad Atlandom 90:82.

NBA, rezultati:

Minesota Timbervulvs - Boston Seltiks 104:89
Orlando Medžik - Detroit Pistons 87:86
Oklahoma Siti Tander - Juta Džez 88:82
Portland Trejl-Blejzers - Sakramento Kings 109:105
Atlanta Hoks - Memfis Grizlis 82:90
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније