Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 08. 2020. 18:57   >>  18:55

CILJ AFIRMACIJA MLADIH IGRAČA

Sutjeska počela pripreme za narednu sezonu

Košarkaši Sutjeske počeli su pripreme za novu sezonu. Novi trener Nikšićana Velimir Gašić, kazao je da će pokušati da uporedo sa afirmacijom mladih igrača napravi i dobar rezultat.

"Jedan od najbitnijih zadataka biće da sagledamo sa čime raspolaže klub i da se tim dječacima otvori perspektiva i da vidimo ko je potencijal i ko ima šansu da napravi ozbiljnu karijeru. Naravno, nećemo zapostaviti rezultat, jer se sve radi da bi se pobjeđivalo, ali nećemo mnogo da obećavamo. To nije moj manir, niti moj stil kada je u pitanju razmišljanje o košarci. Ono što mogu da kažem jeste da ćemo sigurno biti posvećeni i da ćemo imati kvalitetnu radnu etiku. Očekujem da ekipa iz dana u dan napreduje", kazao je Gašić.

Direktor kluba Boris Nikolić je istakao da od 15 igrača, njih 13 su iz Nikšića.

"Vjerujem da smo napravili jedan respektabilan klub koji će biti bitan faktor kako u nacionalnom šampionatu i u kupu Crne Gore, tako i u reginalnoj ABA 2 ligi“, naveo je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније