Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 10. 2013. 11:36 >> 11:44

PRIPREMNE UTAKMICE

Poraz Orlanda, "dabl-dabl" Vučevića

Centar Orlando Medžika Nikola Vučević ostvario je "dabl-dabl", ali je njegova ekipa u pripremnim utakmicama za NBA sezonu poražena od Memfisa.

Orlando je poražen od Memfis Grozlisa 91:97, a centar crnogorske reprezentacije istakao se sa 13 poena i 10 skokova. Vučevićev "dabl-dabl" i 22 poena Viktora Oladipoa nijesu bili dovoljni za trijumf, jer su u ekipi Memfisa raspoloženi bili Majk Miler i Ed Dejvis, koji su takođe meč završili sa "dabl-dabl" učinkom. Prvi je ubacio 19 poena i imao 11 skokova, a drugi je upisao 16 poena, uz 10 uhvaćenih lopti. Mark Gasol je meč završio sa 12 poena.



Ekipa Čikaga slavila je u duelu sa Portlandom 94:84. Bulse je do pobjede predvodio Derek Rouz, koji nastavlja sa sjajnim partijama od kako se vratio na parket. On je postigao je 32 poena i imao devet asistencija.

Lejkersi su u Šangaju izgubili od Golden Stejt Voriorsa 89:115. Jedini sa dvocifrenim učinkom u Lejkersima bio je Pau Gasol sa 16 poena, sedam skokova i četiri asistencije. Na drugoj strani, odličnu partiju pružio je Klej Tompson koji je do 25 poena stigao pogodivši pet od šest šuteva za tri poena.

U četvrtom meču odigranom u noći između petka i subote, Portland je savladao drugi tim iz Los Anđelesa. U pobjedničkom timu istakao se Demijan Lilard sa 16 poena, a podršku su mu pružili Vil Barton sa deset, Nikola Batum sa 14 i Dorel Rajt sa 11 poena. U Klipersima najbolji je bio Blejk Grifin koji je postigao 18 poena i upisao šest skokova, dok je Kris Pol pogodio samo dva od 11 šuteva iz igre.

Rezultati:

Orlando Medžik - Memfis Grizlis 91:97
Golden Stejt Voriors - LA Lejkers 115:89
Čikago Buls - Indijana Pejsers 103:98
LA Klipers - Portland Blejzers 84:94

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније