Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 10. 2013. 20:53 >> 20:53

EVROLIGA

Real lako sa Žalgirisom

Real Madrid je bez većih problema slavio u Kaunasu protiv domaćeg Žalgirisa 83:63 na startu grupe B i tako najavio ponovni pohod na vrh Starog kontinenta.

Utakmica je bila neizvjesna samo u prvo četvrtini, a onda su igrači Reala dodali gas i “merengesi“ su sa velikih 11 poena prednosti otišli na odmor - 35:24.

U trećoj dionic se razigrao Serhio Ljulj, pa je Real, uz standardnu dominaciju pod košem trija Mirotić-Rejes-Burusis samo povećavao razliku do ogromnih "plus 20" - 64:44.

Žalgiris je je serijom 8:2 na startu posljednje dionice prišao na 14 poena minusa (52:66) i to je bilo sve od domaćih, pa je Real u finišu vratio 20 razlike.

Najbolji u pobjedničkom sastavu bio je Nikola Mirotić sa 18 poena i pet skokova, dok je samo poen manje ubacio Serhio Ljulj. Na drugoj strani, istakao se Pavel Jankunas sa 15 poena i osam skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније