Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 07. 2020. 21:35 >> 21:34

IGRAĆE ZA MLADOST

Partizan doveo Drekslera i Barnu

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da su Filip Barna i Trej Dreksler novi igrači tog kluba i da će naredne sezone igrati na pozajmici u Mladosti iz Zemuna.

U prošloj sezoni, Filip Barna je igrao u subotičkom Spartaku, gdje je na 17 utakmica Košarkaške lige Srbije imao prosjek od 10,2 poena i 2,8 asistencija. Barna će u decembru napuniti 21. godinu.

Trej Dreksler je sezonu 2019/20. takođe proveo u Srbiji, igrajući za Mladost iz Zemuna, gdje je imao prosjek od 18 poena, 7,6 skokova i 3,2 asistencije.

Prije Mladosti, ovaj 23-godišnjak je igrao na Univerzitetu Grend Kenjon.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније