Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

26. 07. 2020. 17:36   >>  17:35

PROPUŠTA DVIJE UTAKMICE

Lu Vilijams mora u karantin

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Lu Vilijams moraće da provede 10 dana u karantinu zbog toga što je prošle nedjelje išao na sahranu člana porodice, objavila je danas NBA liga.

Vilijams je napustio kamp u Diznilendu gdje se održava završnica NBA lige poslije pauze zbog pandemije koronavirusa i zbog toga će propustiti dvije utakmice Klipersa.

Američki mediji su prenijeli da je Vilijams pored sahrane bio i u jednom ugostiteljskom objektu u Atlanti, kao i da postoje fotografije koje to dokazuju.

NBA je sprovela istragu i naredila mu karantin od 10 dana.

Vilijams je bio u klubu za koji je često govorio da mu je omiljeni i koji je po njemu nazvao jedno jelo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније