Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 07. 2020. 13:20   >>  18:14 2

BAROVIĆ OZDRAVIO

KSCG: Tri učesnika kampa u Tivtu pozitivna

Tri učesnika kampa u Tivtu bila su pozitivna na novi koronavirus, rezultat je ukupno odrađenih 48 testova košarkaša, košarkašica, članova stručnih štabova sa kampova u Tivtu i Bijelom Polju, saopštio je Košarkaški savez Crne Gore (KSCG).

"Inficirani košarkaši nijesu bili u kontaktu sa predsjednikom KSCG kako je to implicirano u tekstovima pojedinih medija, stoga to nije mogao biti izvor infekcije", navode u saopštenju.

Ističu da su košarkaši dobrog zdravstvenog stanja, kao i predsjednik KSCG-a Veselin Barović koji je u međuvremenu bio negativan na kontrolnom testu na koronavirus čime je, kako navode, potvrđeno da je ozdravio.

"Ostali testirani mladi i seniorski reprezentativci koji su trenirali u Tivtu, kao i seniorske reprezentativke sa kampa u Bijelom Polju, te članovi stručnih štabova negativni su na Kovid-19", dodaju u saopštenju.

Navode da su svi testirani tokom perioda čekanja rezultata potvrdili veliku disciplinu i odgovornost, pa poštujući mjere i preporuke Instituta za javno zdravlje izbjegli su bilo kakav rizik od širenja infekcije.

"Kao što smo i ranije najavili poštujući pravo na privatnost nećemo objavljivati imena oboljelih koji su dobrog zdravstvenog stanja", piše u saopštenju.

Savez će do popravljanja epidemiološke situacije, kako navode, pauzirati planirane aktivnosti, a o narednim akcijama javnost će biti na vrijeme informisana.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније