Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, objavila B.B. ]

15. 07. 2020. 11:55 >> 12:03

NAKON PARTIZANA

Trinkijeri novi trener Bajerna

Doskorašnji trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri novi je trener Bajerna iz Minhena, potvrdio je danas taj njemački klub.

"Zaista sam srećan i ponosan što ću biti dio Bajerna, jednog od najvećih klubova na svijetu. Ovde je tradicija da budete uspješni i da igrate na visokom nivou", rekao je Trinkijeri.

"Ne želim da govorim velike riječi, onaj ko obećava, daje malo. Ali ono što mogu da kažem i obećam, je da ćemo biti posvećeni i da ćemo raditi. Mnogo je posla pred nama, ali da budem iskren, ovo je savršen izazov", dodao je on.

Italijan je u Bajern stigao iz Partizana, gdje je proveo prethodne dvije godine.

Trinkijeri se tako vraća u Njemačku, gdje je bio na klupi Bamberga sa kojim je tri puta osvajao titulu.

On je još radio u Uniksu, Kantuu, Veroliju, Juvekaseri, Triboldiju i reprezentaciji Grčke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније