Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 02. 2013. 08:03 >> 07:59

TOP 16

Budućnost sa Banvitom za četvrtfinale

Košarkaši Budućnosti igraće večeras u Podgorici protiv Banvita utakmicu posljednjeg, šestog kola I grupe Top 16 Eurokupa.

Da bi se „Plavi“, po drugi put, našli među osam najboljih ekipa, moraju savladati turski tim sa minimum devet poena razlike.

,,Njihovo prvo mjesto u turskom šamiponatu jasno ukazuje na to da su u formi. Definitivno nas očekuje jedno lijepo košarkaško veče i prilika da protiv jednog takvog protivnika pružimo dobru partiju i pobijedimo", rekao je strateg Budućnosti Dejan Radonjić.

Utakmica u dvorani Morača počeće u 18 sati. 

U drugom meču te grupe Budviveljinik će u Kijevu ugostiti Trijumf.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније