Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Sportklub.rs ]

01. 07. 2020. 12:40   >>  12:52

NIŠTA OD PARTIZANA

Zvezdan Mitrović blizu Monaka

Bivši selektor Crne Gore i bivši trener Asvela, Zvezdan Mitrović, sa kojim će raskid ugovora morati da rješava na sudu preko svog advokatskog tima, gotovo izvjesno neće zamijeniti Trinkijerija na klupi Partizana, nego će preuzeti Monako.

Tačnije rečeno, Mitrović će se vratiti na mjesto uspjeha, preuzeće klub sa kojim je ušao u elitni rang košarke u Francuskoj, osvojio tri Liders kupa, te bio finalista nacionalnog prvenstva i FIBA Lige šampiona. Odmah treba naglasiti da je Mitrović nisku uspjeha nastavio i u Asvelu sa kojim je osvojio titulu i Kup, te nanizao deset pobjeda u Evroligi, ali je predsjednik kluba Toni Parker odlučio da je došlo vrijeme da na mjesto prvog trenera sjedne njegov brat Ti Džej.

Ugovor još uvijek nije potpisan, ali kako sada stvari stoje, Zvezdan Mitrović je jako, jako blizu povratka u Knjaževinu, gdje će na klupi zamijeniti Sašu Obradovića.

Samim tim, treneri koji su prošle sezone vodili velike bitke u šampionatu Francuske, neće vojevati međusobno u ABA ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније