Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 06. 2020. 13:40 >> 13:49
1

PODNIO ZATJEV

Trinkijeri napušta Partizan, Šćepanović nasljednik?

Trener KK Partizan Andrea Trinkijeri podnio je zahtjev za raskih ugovora, javlja Tanjug. Ukoliko Trinkijeri napusti Humsku, spekuliše se da bi mogao da ga naslijedi njegov dosadašnji pomoćnik Vlado Šćepanović.

Ova vijest stiže dan nakon što je predsjednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović istakao da traju pregovori oko ostanka italijanskog stručnjaka i da je ponuda na stolu.

Kako prenosi "Sport Klub", Partizan je Trinkijeriju ponudio nižu platu od prethodne, što on nije želio da prihvati, a tražio je i garantovan budžet za novu sezonu.

Italijanski stručnjak, s kojim je Partizan u protekloj sezoni bio lider ABA lige kolo prije plej-ofa i stigao do četvrtfinala Evrokupa uz prednost domaćeg terena do kraja takmičenja, navodno ima ponudu minhenskoj Bajerna koji nastupa u Evroligi.

Spekulacije o odlasku Trinkijerija su krenule nakon što je Partizan saopštio da je bek Kori Volden isplatio klauzulu koja ga oslobađa ugovora, a kako bi prešao u Crvenu zvezdu.

Italijan je u ugovoru sa Partizanom imao klauzulu da do 25. jula zatraži raskid saradnje sa crno-bijelima.

Trinkijeri je prije Partizana vodio njemački Bamberg, a bio je trener i u UNIKS-u, Kantuu, Veroli, Juvekazerti, Triboldi, dok je karijeru počeo kao asistent u Olimpiji iz rodnog Milana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније