Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 10. 2013. 21:23   >>  21:24

VJEČITI DERBI

Olimpijakos odbranom srušio PAO

Prvak Evrope Olimpijakos bio je bolji od šampiona Grčke i “vječitog“ rivala Panatinaikosa u dvorani "Mira i Prijateljstva" 55:45, u okviru prvog kola grčkog prvenstva.

Utakmica je igrana pred praznim tribinama, jer su fanovi Olimpijakosa u posljednjoj utakmici minulog plej-ofa izazvali incidente i prekid trećeg duela, zbog kojih su “crveno-bijeli“ kažnjeni sa četiri meča igranja bez pomoći navijača.

Ekipa trenera Jorgosa Barcokasa demonstrirala je vrhunsku odbranu i potpuno limitirala goste.

Met Lodžeski sa 14 poena i Kostas Slukas sa 9, bili su najefikasniji u sastavu Olimpijakosa. Blistao je i Jorgos Printezis koji je vezao sedam poena u trećoj dionici.

Tačku na pobjedu prvaka Evrope stavio je Brent Petvej, trojkom za vođstvo 54:45, minut i po prije kraja utakmice. Zanimljivo je da je prva zvijezda Olimpijakosa Vaslis Spanulis postigao je samo dva poena! U poraženom sastavu najbolji utisak je ostavio kapiten Dijamantidis sa 16 poena. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније