Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 06. 2020. 14:02 >> 13:58

MZT SE VRAĆA U ELITNI RANG

CG sa četiri tima u ABA 2, Primorska bez licence

Primorska nije dobila licencu Košarkaškog saveza Slovenije za narednu sezonu, čime je ispala iz ABA sistema. U elitnom rangu regionalnog takmičenja zamijeniće je MZT , što znači da će novi ABA 2 ligaši biti Podgorica i Studentski centar.

Sjeverna Makedonija tako naredne sezone neće imati predstavnika u drugoligaškom karavanu, Slovenija i Hrvatska su iskoristile samo po jedno mjesto, pa se stvorio prostor za četiri specijalne pozivnice.

Poziv su dobili i Mladost i Novi Pazar.

Crna Gora i Srbija će imati po četiri kluba u ABA 2 ligi, jer su kroz domaće prvenstvo plasman izborili Sutjeska i Lovćen, te Sloboda iz Užica i Zlatibor iz Čajetine.

Uz njih će igrati slovenački Helios, hrvatska Gorica, Široki Brijeg i Spars iz BiH.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније