Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, Objavila: R.B. ]

04. 06. 2020. 22:05 >> 22:02

BEZ PUBLIKE

NBA liga nastavlja sezonu sa 22 kluba

Uprava NBA lige i klubovi glasali su danas za nastavak sezone sa 22 ekipe na imanju kompanije Volt Dizni u Orlandu, prenio je ESPN.

Sezona u NBA ligi prekinuta je 11. marta zbog pandemije korona virusa, a mogla bi da se nastavi 31. jula bez publike. Sezona bi trebalo da se završi do 12. oktobra, u slučaju da se u finalu igra svih sedam utakmica.

Prema planu komesara lige Adama Silvera i savjetodavnog finansijskog komiteta, 13 ekipa Zapadne konferencije i devet ekipa sa Istoka igrali bi osam utakmica regularnog dijela sezone, uz mogući turnir za osmog nosioca i plej-of, u Dizni vorldu u Orlandu.

Plan je usvojen sa 29 glasova, uz jedan glas protiv, a mediji navode da se radi o Portlandu.

Prema tom planu sezonu su završile ekipe sa najlošijim rezultatima ove sezone: Šarlot, Čikago, Njujork, Detroit, Atlanta, Klivlend, Minesota i Golden Stejt.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније