Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

25. 05. 2020. 16:46 >> 16:43
2

KK CRVENA ZVEZDA

Najpravednije rješenje Evrolige, potvrda kvalitetnog rada

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je danas zvanično obaviješten da će naredne sezone igrati Evroligu.

"Crvena zvezda smatra da je ovo najrealnije, najpravednije rješenje za sve klubove, uključujući i naš, koji se u trenucima prekida borio za četvrtfinale najelitinijeg evropskog takmičenja, ali se tokom dvomjesečne pauze do konačne odluke Evrolige, ponašao odmjereno bez ikakvog prejudiciranja konačnog rješenja koje je zapravo bilo – jedino moguće", navodi se u saopštenju Zvezde.

Sezona u Evroligi prekinuta je u martu zbog pandemije korona virusa i odlučeno je da naredne nastupa istih 18 klubova koji su igrali tekuću koja je obustavljena.

Beogradski klub je takvu odluku Evrolige ocijenio kao još jednu potvrdu kvalitetnog rada Crvene zvezde.

"Ovakvu odluku kada je naš klub u pitanju vidimo i kao još jednu potvrdu kvalitetnog rada Crvene zvezde, partnerskog odnosa koji imamo sa Evroligom već dugi niz godina, ali i velikog povjerenja koje najkvalitetnije klupsko takmičenje ima prema našem klubu i koje je građeno dugi niz godina", piše u saopštenju crveno-bijelih.

Dodaje se da će Zvezda kao višegodišnji integralni dio evroligaške porodice nastaviti da se razvija kao klub koji je već skoro deceniju učesnik Evrolige.

"Takođe, tokom ljeta ćemo napraviti sve neophodne i moguće korake kako bi naš klub i prvi tim bili konkurentni u narednoj sezoni Evrolige, koja će biti izazovna zbog globalne pandemije virusa Covid-19 koja je i prekinula košarkašku sezonu u Evropi", piše u saopštenju.

Zvezda je navela da će se o svim daljim koracima klub naknadno oglasiti u narednom periodu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније