Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 10. 2013. 22:46 >> 23:33

ABA LIGA

Cibona ponizila Olimpiju u Ljubljani

U posljednjoj utakmici drugog kola ABA lige, Cibona je sjajnom igrom u posljednjoj dionici razbila Olimpiju u Ljubljani - 74:47. Domaći sastav je u četvrtoj četvretini postigao samo dva poena!

Zagrepčani su se, tako iskupili za poraz od kragujevačkog Radničkog.

Posle neizvjesne prve četvrtine, Cibona je u finišu poluvremena serijom 9:1  stekla solidnu prednost i na odmor otišla sa 41:33.

Ljubljančani  tokom treće četvrtine, imali priključak, ali se sve raspalo u posljednjih deset minuta!

Cibona je rešetala njihov koš iz svih pozicija, a domaći nijesu uspjeli da pogode bukvalno ništa. Tek u finišu je Stefeson postigao jedine poene za Olimpiju u ovoj dionici, da bi zatim Žižić postavio konačan rezultat.

Upravo je Žižić bio najefikasniji u pobjedničkoj ekipi sa 16 poena, dok je Dario Šarić dodao 14. Kod domaćih, jedini “dvocifren“ bio je Galijus sa 11 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније