Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Pobjeda, Objavila: M.M.Lj. ]

12. 05. 2020. 09:25 >> 09:25

MIJOVIĆ ZADOVOLJAN

"Plavi" od danas treniraju u "Morači"

Košarkaši Budućnost Volija će danas, prvi put nakon skoro dva mjeseca, imati priliku da treniraju u dvorani Sportskog centra ,,Morača“.

 

Od prošle srijede tim Petra Mijovića trenirao je u klupskoj dvorani u Kokotima - jer je najveća dvorana u državi bila preuređena za potrebe privremene bolnice. Posljednji trening u ,,Morači“ tim je imao još 18. marta.

Juče je tim Petra Mijovića, po grupama i u ritmu individualnog rada, odradio posljednji trening u Kokotima. U rad je uključeno 12 prvotimaca, od kojih su trojica stranci - Mejers, Tili i Božić.

„Moram istaći da je fizičko stanje igrača, spram onoga što trenutna situacija nalaže, sasvim zadovoljavajuća. Očigledno je da su igrači izuzetno ozbiljno i savjesno pristupili obavezama individualnih treninga u svojim domovima, u sedmicama i mjesecima za nama”, kazao je trener Petar Mijović.

Sa košarkaškim treninzima trebalo bi početi od 18. maja, ukoliko to dozvoli Nacionalno koordinaciono tijelo i epidemiološka situacija u državi.

“Trenutan ritam treninga je takav, da prije svega želimo da napravimo dobru bazu za onaj pravi početak priprema, koji bi uslijedio od momenta kada se zakaže plej-of ili fajnal-for ABA lige. Sa nestrpljenjem očekujemo odluku sa Skupštine ABA lige koja će biti održana krajem maja”, dodao je Mijović.

Amerikački košarkaši Bamfort, Martin i Kilpatrik, kao i naš naturalizovani reprezentativac Kobs,su u programu individualnog rada u Americi. U prvom timu od domaćih igrača van stroja jedino je dugoročno povrijeđeni centar Filip Barović.

 

“Zdravstveni bilten je zadovoljavajući, tokom perioda rada prethodnih dana nijesmo se suočili sa problemima poput povreda. Period od dva mjeseca koji je za nama je bio na izvjestan način i koristan za one igrače koji su ,,vukli“ neke povrede na duži period. Sada je sve to zaliječeno, entuzijazam je jasan i nadamo se nastavku sezone”, zaključio je Petar Mijović.

Radu prvog tima pridruženo je nekoliko igrača iz Studentskog centra, kako bi treninzi po grupama bili što efikasniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније