Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

11. 05. 2020. 20:30 >> 20:25

NAKON DVA MJESECA PAUZE

Budućnost Bemaks nastavila sa treninzima

Košarkašice Budućnost Bemaksa, nakon dva mjeseca pauze i proslave titule šampiona regionalne WABA lige, danas su nastavile sa treninzima.

Podgorički klub je, poštujući propisane mjere, okupio je igračice, koje će po planu i programu stručnog štaba u početku raditi u grupama.

Prvi trening propustile su Patricia Bura i Anđela Bigović.

Bek Milena Jakšić kazala je da se raduje okupljanju i treninzima.

"Nakon perioda bez treninga, sve smo sa nestrpljenjem očekivale da se ponovo okupimo i nastavimo sa radom. Drago mi je da je situacija znatno bolja i da se svi nekako vraćamo svojim obavezama. Iako je sezona u WABA ligi završena, ovaj period biće koristan da prije svega radimo na sebi i da napredujemo", kazala je Jakšić.

Sa treninzima, osim seniorski, počele su i mlađe selekcije podgoričkog kluba.

Djevojčice iz više uzrasnih kategorija razvrstane su po grupama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније