Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Pobjeda, objavila B.B. ]

18. 04. 2020. 13:05 >> 13:04
3

BOKAN PORUČIO

"Budućnost" da bude domaćin F4 ABA lige

"Budućnost Voli" spremna je da preuzme odgovornost organizacije završnog turnira ABA lige i to će predložiti ostalim članovima regionalnog takmičenja, kazao je Dragan Bokan, predsjednik podgoričkog kluba.

Prvi čovjek Budućnosti, najavio je video sastanak predsjednika klubova ABA lige za srijedu, a u intervjuu za Pobjedu je istakao riješenost najvećeg crnogorskog kluba, da sezona regionalne elite dobije epilog na terenu.

Iako je "Budućnost" skoro sigurno druga u regularnom dijelu, iza "Partizana" i ispred "Crvene zvezde", u Podgorici smatraju da je Crna Gora idealno mjesto za odlučujuće bitke.

"Trend da imamo smanjen broj oboljelih na dnevnom nivou, Crna Gora bi mogla najbolje da prođe u regionu. Budućnost i Podgorica su spremni, ako se slože drugi klubovi i ako situacija sa epidemijom bude povoljna da organizujemo Fajnal-for ABA u Podgorici. U junu, julu, septembru, nebitno, naravno bez prisustva publike", kazao je Bokan za "Pobjedu".

"Najbitnije je da pobijedimo u najvažnijoj utakmici, da izađemo sa najmanje štete iz ove situacije, pa da se na jesen vratimo sportu u cjelini, što sveukupno neće biti lako", rekao je Bokan.

Svi predsjednici klubova učestvovaće na sastanku putem video-poziva u srijedu. Ono što je sigurno je da Partizan želi da se sezona završi konstatovanjem trenutnog stanja na tabeli. To im odgovara. Budućnost Voli želi da igra, jer jedino kroz igru može biti šampion. Crvena zvezda sve propušteno u ovoj sezoni traži da nadoknadi kroz završnicu.

"U ovom trenutku slobodno mogu reći da za nas četvrto mjesto u ABA pripada Mornaru. Sa moje strane predlažem i predložiću, da u završnici polufinala treba da budu Partizan - Mornar i Budućnost Voli - Crvena zvezda", poručio je Bokan.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније