Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 04. 2020. 15:32   >>  15:31

OVOG LJETA

FIBA otkazala sva takmičenja mlađih kategorija

Bord FIBA Evrope odlučio je da se ovog ljeta ne igra košarka u mlađim kategorijama.

Na video sastanku kojim je predsjedavao prvi čovjek evropskog ogranka FIBA Turgaj Demirel, odlučeno je da se zbog aktuelne situacije vezane za koronavirus otkažu sva takmičenja u mlađim kategorijama.

Svih 16 takmičenja koja je trebalo da se igraju ovog ljeta neće biti održana.

Iz FIBA su odlučili da svi gradovi koji su bili određeni za domaćine takmičenja mogu da zadrže domaćinstva naredne godine, za kada su planirani turniri. Ipak, ukoliko neko i odustane od domaćinstva, biće otvorena nova procedura konkurisanja i dodeljivanja domaćinstva.

Sva klupska takmičenja koja organizuje FIBA biće najvjerovatnije nastavljena u septembru, ali uz promijenjen format: fajnal-for FIBA Evrokupa, fajnal-ejt ženske Evrolige i fajnal-ejt ženskog Evrokupa.

Naknadno će biti odlučeno šta će biti sa Evropskim prvenstima za muškarce i žene, zbog odlaganja Olimpijskih igara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније