Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 04. 2020. 20:13   >>  20:10

SRCE KAŽE "DA"

Skariolo: Porodica će odlučiti da li ostajem selektor Španije

Košarkaški savez Španije je ponudio Serđu Skariolu da ostane na klupi "furije" do 2024, ali italijanski stručnjak kaže da će odluku umjesto njega donijeti - porodica.

"Slušajući srce, rekao bih "da“. Tu nemam sumnju, mnogo je razloga za to. Osjećam dobro, imam dobre ljude uz sebe i na terenu i oko njega. To su, ipak, važne odluke, one podrazumijevaju dugoročnu lojalnost i moraš da znaš da li imaš energije za tako nešto.Da je samo do mene, bio bih najsrećniji da nastavimo saradnju. Ipak, sve ovo se odražava na moju porodicu, koja je najviše žrtvovala svih ovih godina. Veoma malo vremena sam provodio kod kuće“, istakao je Skariolo.

On je na klupi Španije od 2015. godine i za to vrijeme je osvojio Evropsko prvenstvo i Mundobasket.

"Furiju" je predvodio i u periodu od 2009. do 2012. kada je dva puta bio najbolji na šampionatima Starog kontineta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније