Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

04. 03. 2020. 21:31   >>  21:27

EVROLIGA

Tijesna pobjeda Fenera nad Zvezdom

Košarkaši Fenerbahčea pobijedili su Crvenu zvezdu u Istanbulu 66:63., u utakmici 27. kola Evrolige.

U ekipi Zvezde Lorenco Braun postigao je 14 poena, a 14 poena postigao je i Kevin Panter.

Svi košarkaši Fenerbahčea koji su igrali upisali su se među strijelce, a najefikasniji je bio srpski igrač Nikola Kalinić sa 10 poena. Nando De Kolo i Derik Vilijams postigli su po devet poena, Ali Muhamed osam, a Jan Veseli sedam poena.

Fenerbahče je vodio tokom prvog poluvremena, uz prednost do sedam razlike, a Zvezda je u trećoj četvrini uspjela da povede i sa četiri razlike. Ekipe su se zatim smjenjivale u vođstvu, ali nijedna nije uspjela da napravi osjetniju prednost i prelomi utakmicu.

Meč je ušao u neizvjesnu završnicu, a 40 sekundi prije kraja poentirao je Nikola Kalinić za vođstvo turske ekipe od 66:63. Zvezda je poslije toga izgubila loptu, ali je sa druge strane "trojku" promašio Nando De Kolo. U posljednjem napadu, šest sekundi prije kraja, "trojku" je promašio Stratos Perperoglu, a zatim je neuspješan bio i Džejms Gist, pa je Zvezda izgubila.

Zvezda sada ima 10 pobjeda i 17 poraza na 15. mjestu na tabeli, a ekipa koju predvodi srpski trener Željko Obradović zauzima sedmo mjesto sa 13 pobjeda i 14 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније