Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

01. 03. 2020. 23:04 >> 23:03

ABA LIGA

Zvezda sigurna, Primorska bolja od Cibone

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su večeras na svom terenu Cedevita Olimpiju sa 88:73 (28:11, 18:17, 18:20, 24:25) u utakmici 20. kola ABA lige.

Crveno-bijeli su upisali 13. pobjedu od početka šampionata i treći su na regionalnog takmičenja, dok je Cedevita Olimpija četvrta sa 12 trijumfa i osam poraza, koliko ima i Primorska.

Domaći tim je do pobjede vodio Marko Jagodić Kuridža sa 18 poena, dok su Bili Beron i Kevin Panter dodali po 14 poena. U redovima Cedevita Olimpije najefikasniji je bio Mikel Hopkins sa 18 poena, dok je Jaka Blažič ubacio 13.

Zvezda u narednom kolu gostuje FMP-u, a Cedevita Olimpija dočekuje Budućnost.

Košarkaši Primorske pobijedili su na svom terenu ekipu Cibone sa 79:78 (23:22, 18:28, 18:19, 20:9).

Primorsku su do pobjede vodili Žiga Dimec sa 17 i Marko Luković sa 14 poena, dok su po 13 ubacili Aleksandar Lazić i Alen Hodžić.

Na drugoj strani, najbolji je bio Matic Rebec sa 16 poena, dok je Filip Bundović dodao poen manje.

Primorska je upisala 12. pobjedu od početka šampiona i trenutno je treća na tabeli, dok je Cibona deseta sa skorom 6/14.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније