Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

29. 02. 2020. 20:38 >> 22:14

ABA LIGA

Partizan slavio u Novom Mestu, Zadar bolji od FMP-a

Košarkaši Partizana pobijedili su danas u Novom Mestu Krku sa 76:61 (25:15, 22:12, 11:11, 18:23), u utakmici 20. kola ABA lige.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Stefan Bričević sa 17 poena i pet skokova, a Markus Pejdž postigao je 12 poena uz četiri asistencije. Džejms Mekadu dodao je osam poena, a Nikola Janković i Rašon Tomas po sedam poena.

Dalibor Đapa postigao je 16 poena za Krku, a Jure Blažič i Marko Jošilo po 10 poena.

Partizan je prvi na tabeli sa 16 pobjeda i četiri poraza, a Krka je deveta sa šest pobjeda i 14 poraza.

Košarkaši Zadra pobijedili su na svom terenu FMP sa 81:76 (17:16, 18:25, 26:18, 20:17).

Stefan Fundić predvodio je Zadar sa 27 poena i pet skokova. Domagoj Vuković postigao je 17 poena, uz osam skokova i četiri asistencije, a Dominik Mavra 10 poena i sedam asistencija.

U ekipi FMP-a najefikasniji je bio Stefan Đorđević sa 23 poena uz osam skokova. Stefan Pot i Ilija Đoković dodali su po devet poena, a Okben Ulubaj pet poena i devet skokova.

FMP je šesti na tabeli sa po 10 pobjeda i poraza, a Zadar zauzima 10. mjesto sa pet pobjeda i 15 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније