Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 02. 2020. 16:44 >> 16:40

KOBS PRED FRANCUSKU

Nadam se da ćemo biti na visokom nivou

Džastin Kobs je na debiju u dresu Crne Gore pokazao klasu i predvodio "crvene" do trijumfa nad Velikom Britanijom. On ističe da će naša selekcija pokušati da sruši i favorizovanu Francusku.

"Zadovoljan sam pobjedom, u prvaj četvrtini bila je nevjerovatna, energija u dvorani. Mislim da sam i ja igrao dobro, bilo je stvari u kojima sam mogao biti bolji, ali definitivno sam uzbuđen zbog svoje prve utakmice u reprezentativnoj karijeri. Osjećam se kao dio grupe od starta. Znam dosta momaka iz Budućnosti, oni su sjajni. Prihvatili su me od starta dobro, svi pričaju drugačiji jezik, to je mali izazov, međutim ja sam ionako mirna i povučena osoba, pa mi to ne smeta. Bilo je fenomenalno igrati u onakvoj atmosferi u Morači, sjajno iskustvo, radujem se da vidim kako će to biti u gostima", kazao je Kobs.

Francuska je poražena na startu kvalifikacija od Njemačke, pa će biti pod dodatnim pritiskom. Ipak, Kobs smatra da to neće biti prednst naše selekcije.

"Imali smo težak put juče, ali kada izađem na teren i kada vidim protivnika, jednostavno dobijem energiju i volju da se nadmećem, to obožavam i zbog toga ne osjećam umor. Radujem se sjutrašnjem meču, nadam se da ćemo biti na visokom nivou i pokušaćemo da pobijedimo. Mislim da nije prednost što će oni biti pod većim pritiskom. Nijesam baš upoznat sa takmičenjima na reprezentativnom nivou, ali sam siguran da smo dobro spremni, dobro vođeni sa klupe, imamo dosta potencijala", naglasio je Kobs.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније