Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 02. 2020. 17:11 >> 17:10

POPOVIĆ OCIJENIO

Bilo je oscilacija, ali je najvažnije da smo pobijedili

Bek reprezentacije Crne Gore Petar Popović ocijenio je da je ekipa imala puno oscilacija protiv Velike Britanije, ali da je najvažnije da je pobjedom otvorila kvalifikacije za Euroabsket.

“Ovo je prvi ”prozor” sa novim selektorom i mislim da smo dobro odreagovali. Prikazali smo dobru igru, ali ne u kontinuitetu. Počeli smo odlično, ali smo onda protivnicima dozvolili da se vrate u meč laganim trojkama. U trećoj četvrtini smo ponovo otišli na 14 poena prednosti, Britanci su opet prišli, ali smo na kraju slavili sa pristojnom razlikom. Hvala ljudima koji su došli i napunili salu. Kada god nam je prifalilo energije i kada god smo malo zastali, dali su nam ”vjetar u leđa” i pokazali da su uvijek tu za nas", rekao je Popović.

Popović je dobru formu iz kluba prenio i u "crvenom" dresu.

“Zadovoljan sam svojom igrom, ali sam mogao i bolje. Igram solidno u posljednje vrijeme, imam samopouzdanja i drago mi je što sam pomogao timu. Ipak, najvažnije je da smo na kraju pobijedili”, kaže bek Crne Gore i Budućnosti.

Već za dva dana slijedi novo iskušenje, naša selekcija ide na megdan Francuskoj.

“Rasterećeno ćemo izaći na megdan Francuzima. Želimo da pružimo što bolji otpor i da iskoristimo eventualnu šansu za pobjedu”, zaključio je Popović.

Crna Gora će Francuskoj gostovati u ponedjeljak od 18.45.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније