Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 02. 2020. 17:56 >> 17:53

SIMONOVIĆ PORUČIO

O draftu ću razmišljati kada dođe vrijeme, ali stvari dobro stoje

Marko Simonović je jedan od igrača koji bi u budućnosti trebalo da ima veću ulogu u košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore. Ne krije da ima tremu, ali vjeruje da će mu to biti samo "vjetar u leđa".

Dolaskom u Megu Bemax napravio je pravi potez, a koliko je ove sezone napredovao ne bi bilo iznenađenje da se nađe na narednom draftu.

"Za sada gledam da završim sezonu sa Megom, da ostanemo u ligi. To je najvažnije. O draftu, kada dođe vrijeme, ali kako sezona odmiče stvari dobro stoje, tako da se nadam da bi to moglo da se dogodi ovog ljeta. Dobio sam veliku minutažu, iskoristio sam je, napredujem uz Milojevića, trudim se da budem bolji svaki dan", kazao je Simonović.

Vjeruje da će opravdati povjerenje koje je dobio od selektora i da će sa "crvenima" igrati na Eurobasketu.

"Ovo je novi sastav, dosta je mladih igrača. Dobili smo povjerenje, vidjećemo kako će to da izgleda. Očekujem veću ulogu, napredovao sam, imam dobru sezonu. Što se mene tiče, uvijek postoji malo treme, ali meni je to već vjetar u leđa. Stekao sam iskustvo igrajući sa starijim igračima, ne bi trebalo da bude problema. Bilo bi veoma važno da krenemo pobjedom, jer u narednom meču gostujemo ozbiljnoj Francuskoj. Ne smijemo da dozvolimo kiks protiv Britanije", rekao je Simonović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније