Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 02. 2020. 21:13 >> 21:09

DRUGA ABA LIGA

Lovćen savladao Rogašku, Sutjeska poražena od Splita

Lovćen Bemax je na svom parketu savladao Rogašku 70:64, dok je Sutjeka izgubila na gostovanju Splitu 87:79, u 19. kolu ABA 2 lige.

Cetinjani su upisali deveti trijumf i ostali u trci za plej-of, dok Rogaška (skor 10-9) rizikuje da izgubi mjesto u razigravanju.

Miloš Popović je sa 14 poena predvodio Lovćen, Kivon Alen i Hadžibegović su dodali po 13 dok je 11 poena ubacio Mašan Vrbica.

Na drugoj strani bolji od ostalih bili sz Ivan Miličević i Malkom Bernard sa po 12 poena.

Lovćen u narednom kolu, 26 februara, gostuje Slobodi iz Tuzle.

Sutjeska je pretrpjela 10. poraz, a Split upisao 10.pobjedu.

Feneomenalno izdanje Draška Kneževića koji je ubacio 27 poena bilo je nedovoljno Nikšićanima, dok je u pobjedničkom timu najbolji bio Džamel Moris sa 20 poena, pet skokoka i četiri asistencije.

Sutjeska u narednom kolu, 26. februara, dočekuje Helios.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније