Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 01. 2020. 13:50   >>  13:48

PAVIĆEVIĆ PRED ZADAR

Znamo šta nas čeka, ali samo su nam pobjede u igri do kraja

Košarkaši Mornara na gostovanju Zadru praktično nemaju pravo na grešku, ukoliko žele da se plasiraju u plej-of. Međutim, koliko težak posao čeka Barane govori podatak da su ove sezone u Dalmaciji pali Budućnost, Cedevita Olimipija i Crvena zvezda. Trener crnogorskog vecešampiona Mihailo Pavićević kazao je da će njegova ekipa sigurno pružiti maksimum, pa ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno za trijumf.

Barski tim prvi međusobni duel pred svojim navijačima dobio je 95:86, a u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvario je deset pobjeda i sedam poraza.

"Mnogo puta sam govorio da je svaka utakmica u Zadru nešto posebno. Zadar je grad košarke. Uvijek nastupamo sa velikom dozom emocija kad igramo u Zadru i pružamo neki svoj maksimum. Ova utakmica je mnogo bitna, i za njih i za nas. Oni se bore za goli život, svaka pobjeda im je suvo zlato, mi se borimo da ponovimo istorijski uspjeh i opet se plasiramo u plej-of. Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Tri od četiri prvoplasirane ekipe su izgubile u Zadru, tako da znamo šta nas čeka. Mi nemamo kud nazad, samo su nam pobjede u igri do kraja i to svih pet ako mislimo da se dokopamo plej-ofa. Ali, ponavljam, biće izuzetno teško“, ističe Pavićević.

On se osvrnuo na najnovija pojačanja Vajtheda i Hanta, te otkrio da se u jednom momentu činilo da će Nidam završiti sezonu zbog povrede.

"U jednom momentu je čak postojala mogućnost i da je Nidam završio sezonu. Situacija je bila alarmantna, morali smo brzo da reagujemo i reagovali smo. Viđećemo koliko novajlije mogu da pomognu. Znate, teško je naći usred sezone kvalitetnog igrača, svi su uglavnom pod ugovorom. Ali, uvijek se desi da je neko slobodan. Uzdam se, prije svega u ovu grupu igrača koja je od početka sezone zajedno. Nije lako uklopiti nove igrače, ali gledaćemo da ih što je brže moguće priključimo ekipi. U ovom trenutku svaka pomoć nam je dobrodošla“, zaključio je Pavićević.

Duel u dvorani Krešimir Ćosić počeće u 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније