Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 01. 2020. 20:23   >>  20:25

O'NIL O BRAJANTU

Ovakvu bol sam osjetio kad sam izgubio sestru

Tragična smrt Kobija Brajanta je i danas glavna tema u svjetskim sportskim medijima. Njegov dugodišnji saigrač Šekil O'Nil u suzama je govorio o jednom od najboljih košarkaša svih vremena.

"Boli me to što neću moći da se šalim sa njim na prijemu u Kuću slavnih, da nećemo moći da se peckamo – ja imam šest, a ti pet titula, što smo radili stalno. Nećemo moći da pričamo da bismo uzeli deset titula da smo ostali zajedno. Izgubio sam sestru, a ovakvu bol sam osjetio tada. Izgubio sam prijatelja, otišao je najbolji Lejkers ikada i jedan od najboljih svih vremena", rekao je Šek.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније